Nyårsruset 31.12.2021

Tack alla deltagare!

Stort tack till alla deltagare som var med på Nyårsruset 2021! 270 deltagare fick vi totalt trots mycket isigt underlag och snabba ändringar till virtuellt lopp. Vi har lottat ut våra vinster och säger grattis till Kim Kalmer (Dahlmans delikatesser), Sofie Björke (fruktkorg Mat-punkten/Cityblommor) och Mia Westman (presentkort Cityblommor).

********************

Välkomna att delta i 40:e upplagan av Nyårsruset, årets sista lopp!

P.g.a. rådande omständigheter har vi beslutat att genomföra årets Nyårsrus virtuellt, alltså vi har INTE loppet på plats vid Mariebad. Förhandsanmälan kan mejlas till amf@motion.ax (anmäl gärna flera i samma mejl), ni som redan har anmält er behöver inte göra det igen. Efter genomfört lopp önskar vi att ni mejlar in en bild på ert lopp från en app eller en klocka, distansen bör vara minst 5 km. Se instruktioner nedan.

Genomförande

Loppet genomförs när som helst under nyårsafton. Deltagarna väljer själv sträcka men det ska vara minst 5 km, loppet genomförs på valfri plats och tid, det finns alltså ingen utmärkt bana. Ni väljer start och målplats, t.ex. hemifrån eller ta er till ett motionsspår. Loppet är öppet för ALLA så ta gärna med hela familjen!

Instruktioner för deltagande

Anmäl er via mejl till oss innan loppet. Under loppet behöver varje deltagare (minst en i ert sällskap om ni är flera) logga loppet i en app, t.ex. Runkeeper, och efter loppet mejla in en bild på ert lopp som visar distansen. Mejlet med bilden behöver även innehålla deltagarens/deltagarnas namn för att man ska kunna delta i utlottningen av priser. Mejla till amf@motion.ax senast måndag den 3 januari kl. 12.00.

Ett exempel: Sofia och hennes familj på man, barn, bror, morfar och mormor deltar tillsammans i loppet och joggar/går 5 km. De är alla anmälda till loppet. Sen skickar Sofia in en bild på distansen i Runkeeper till amf@motion.ax och skriver alla deltagarnas namn i mejlet. Det blir då 6 deltagare i lotteriet.

Efteranmälan kan göras i samband med att ni skickar in bild på genomfört lopp fram till måndag 3 januari kl. 12.00.

Priser

I år firar vi Nyårsruset 40 gånger och kommer efter loppet lotta ut vinster bland alla som deltar! Våra sponsorer Dahlmans Delikatesser, Cityblommor och Mathis-punkten bidrar med fina vinster, tusen tack för att ni är med och sponsorerar!

Ålands Motionsförbund

Östra Esplanadgatan 7
AX-22100 Mariehamn

Telefon: +358 18 15464
Mobil: Mona +358 40 7382222
Mobil: Ia +358 40 1961888
E-post: amf@motion.ax
E-post: mona@motion.ax
E-post: ia@motion.ax

Facebook