Sjöjungfruloppet 8-10 maj 2020

Tusen tack för ert deltagande

Tusen tack till alla er 644 deltagare i årets Sjöjungfrulopp för alla! Tillsammans gick och sprang vi 4087 km! Det blev en succé med virtuellt lopp i år då vi måste tänka annorlunda, tack också för all fin feedback och bilder som ni skickat in!

Vårens motionslopp - i år får alla delta!

Spring in våren tillsammans med oss! Du kan välja att springa, jogga, lunka eller promenera 5 km eller 10 km.

På grund av rådande situation med Covid-19, kommer Sjöjungfruloppet att genomföras på ett annat sätt i år. Loppet genomförs under tiden fredag den 8 till söndag den 10 maj. Deltagarna väljer mellan sträckorna som vanligt, men de genomförs på valfri plats och tid, det finns alltså ingen utmärkt bana. Dessutom är loppet öppet för ALLA – det betyder kvinnor, män, pojkar och flickor.

Ni väljer start och målplats, t.ex. hemifrån eller ta er till en motionsbana. Gör gärna en egen uppvärmning innan loppet på c:a  10 min, ta med en vattenflaska under loppet och servera en Ålandspannkaka vid målet (precis som vi brukar göra på "vanliga" Sjöjungfruloppet).

Instruktioner för deltagande

Anmäl er på vår hemsida innan loppet. Under loppet behöver varje deltagare (minst en i ert sällskap om ni är flera) logga loppet i en app, t.ex. Runkeeper, och efter loppet mejla in en bild på ert lopp som visar distansen. Mejlet med bilden behöver även innehålla deltagarens/deltagarnas namn för att man ska kunna delta i utlottningen av priser. Mejla till amf@motion.ax senast måndag den 11 maj kl. 12.00.

Ett exempel: Hanna och hennes familj på man, barn, bror, morfar och mormor deltar tillsammans i loppet och joggar/går 5 km. De är alla anmälda till loppet via formuläret på ÅMF:s hemsida. Sen skickar Hanna in en bild på distansen i Runkeeper till Ålands Motionsförbund och skriver alla deltagarnas namn i mejlet. Det blir då 6 deltagare i lotteriet.

Efteranmälan kan göras fram till måndag 11 maj kl. 12.00.

Utlottningspris

Fina priser utlottas bland deltagarna som har anmält sig och skickat in bild på genomfört lopp. Vinster är bl.a. cykel värde c:a 500 €, porträttfotografering med Tincart värde 220 €, terminsavgift för vattengymnastik från Ålands Motionsförbund värde 112,50 €, två digitala prenumerationer på Nya Åland värde 44 € styck, en timme Personlig Träning (1-4 pers) med Hanna på ÅMF värde 70 €, gymkort på Hotell Cikada värde 50 €, simkort på Hotell Cikada värde 50 € + övriga småvinster.

Vinnarna presenteras på vår hemsida onsdag den 13 maj.

Anmälan

Anmälan är stängd för årets lopp.

Anmälningsavgift

Loppet är gratis.

Om du vill stöda vår förening för att vi ska kunna fortsätta vår verksamhet som tidigare kan man betala in en frivillig anmälningsavgift till Ålands Motionsförbund FI49 6601 0001 1041 99 märkt ”Sjöjungfru för alla 2020”.

Ni som redan har anmält er och betalat anmälningsavgiften för årets Sjöjungfrulopp kan få anmälningsavgiften återbetald. Vi kontaktar er via mejl.

Gruppanmälan

Du kan anmäla flera personer i samma anmälan i vårt formulär. 

Bilder

Skicka gärna in bilder från ert lopp som vi kan dela på vår hemsida och sociala medier. Ni kan mejla bilderna till amf@motion.ax 

 

Ålands Motionsförbund

Östra Esplanadgatan 7
AX-22100 Mariehamn

Telefon: +358 18 15464
Mobil: +358 40 7382222
E-post: amf@motion.ax
E-post: mona@motion.ax

Facebook