Motionscykling

Motionscykling

Vi planerar för att starta igång mer verksamhet inom motionscykling, och vi inleder efter önskemål med ett virtuellt cykellopp - MOTIONSTRAMPET!

Virtuella MOTIONSTRAMPET

Välkomna med på virtuella MOTIONSTRAMPET lördagen den 19 juni! Cykling som motionsform är ju fenomalt bra och bland alla dessa lopp som finns så behövs ju även ett motionscykellopp. I sommar smygstartar vi med ett virtuellt lopp, ni kan alltså delta var som helst och när som helst under loppdagen. Ni cyklar minst 10 km för att delta i loppet, ni väljer själva var ni startar och går i mål.

Instruktioner

Anmäl er via vårt anmälningsformulär på http://www.motion.ax/ovriga-aktiviteter/motionscykling innan loppet. Ni kan anmäla flera deltagare på en gång. Under loppet behöver varje deltagare (minst en i ert sällskap om ni är flera) logga loppet i en app, t.ex. Runkeeper, eller med en klocka. Efter loppet mejlar ni in en bild på ert lopp som visar distansen. Mejlet med bilden behöver även innehålla deltagarens/deltagarnas namn för att man ska kunna delta i utlottningen av vinsten. Mejla till amf@motion.ax senast måndag den 21 maj kl. 12.00.

Utlottningspris

MOTIONSTRAMPET är glada att ha med Bifa Bike som sponsrar med ett mycket fint utlottningspris bland alla som deltar - en Hövding hjälm värd 349 €! Vinnaren lottas bland alla som skickat in bilder på sina rundor och presenteras på vår hemsida tisdag den 22 juni.

Anmälan

Anmäl dig på denna länk genom att klicka här!

Anmälningsavgift

Deltagande i loppet är gratis.

Om du vill stöda vår förening kan man betala in en frivillig anmälningsavgift till Ålands Motionsförbund FI49 6601 0001 1041 99 märkt ”Motionstrampet 2021”.

Gruppanmälan

Du kan anmäla flera personer i samma anmälan i vårt formulär.

Bilder

Skicka gärna in bilder från ert lopp som vi kan dela på vår hemsida och sociala medier. Ni kan mejla bilderna till amf@motion.ax

Ålands Motionsförbund

Östra Esplanadgatan 7
AX-22100 Mariehamn

Telefon: +358 18 15464
Mobil: +358 40 7382222
E-post: amf@motion.ax
E-post: mona@motion.ax

Facebook