Vattengymnastik

Ålands Motionsförbund erbjuder 15 vattengympagrupper för blandade grupper, en herrgrupp, två TrippelAqua i djupvattenbassäng (för information om TrippelAqua, se högra hörnet) och sex seniorgrupper. Två av de blandade grupperna hålls i simhallen i Godby. Alla övriga pass hålls i Mariebad. Passen är 60 minuter långa.

Vad är vattengymnastik?

Vattengymnastik är träning till musik där man använder vattnet som motstånd. Förutom kroppen som redskap används även till exempel ormar, hantlar, handskar och frisbees. Passens upplägg varierar beroende på instruktör. Träningen passar alla då den är mycket skonsam för lederna och bygger både styrka och kondition.

Vi är dina vattengympainstruktörer

Mona-Lisa Wasström
Gujan Östman
Tinca Björke
Hanna Sivén-Bell
Frida Erikslund

När kan jag gå på vattengymnastik?

Vi erbjuder vattengymnastik 15 veckor under terminerna (vår- och höstterminen). Efter vårterminen har vi en så kallad "sommarvatten"-säsong. Den börjar efter vårterminen slutar (i maj) och håller på fram till midsommar. Först till kvarn gäller, vi erbjuder cirka 4-6 grupper/vecka. Om du efter midsommar ännu vill fortsätta med vattengymnastik så har vi gratis vattengymnastik två gånger/veckan för ÅMF medlemmar i Hotell Arkipelags pool under sommarmånaderna juni, juli och augusti. Vänligen kolla första sidan på www.motion.ax för mer information när dessa arrangeras.

 

HÄR kan du anmäla dig till höstterminen 2019!

Hösttermin Mariebad Vårtermin Mariebad Sommarvatten Mariebad Sommarvatten Arkens pool

Startar i augusti/september

Slutar i december

Startar i januari

Slutar i april/maj

Startar i maj

Slutar i juni/vid midsommar

Startar i juni

Slutar i augusti

Ålands Motionsförbund

Östra Esplanadgatan 7
AX-22100 Mariehamn

Telefon: +358 18 15464
Mobil: +358 40 7382222
E-post: amf@motion.ax
E-post: mona@motion.ax

Facebook