preamble-wrapper

Gruppträning

Ålands Motionsförening arrangerar motionsverksamhet, i dagsläget främst för vuxna och seniorer. Vi erbjuder gruppträning både i bassäng samt  i gymmet och träningssal. 
All landträning ordnas i dagsläget i Mariehamn, medan träning i vatten erbjuds både i Mariehamn och Godby. De olika gruppträningarna är uppbyggda att passa för de allra flesta. Deltagande sker enligt egna villkor och efter egen förmåga.

Styrketräning i grupp för tjejer i högstadieålder, Motion på recept (MoR) samt ett samarbete med DUV för deras medlemmar har tidigare erbjudits via ÅMF men just nu har ÅMF inga grupper för dessa målgrupper.

Välkommen på gruppträning med oss!

Här under finns höstens schema som PDF. De olika passen finns även listade under respektive träningsform.

 
Ställ dig i kö!

Om passet du önskar delta i just nu inte har lediga platser går det bra att skicka ett mail till amf@motion.ax och meddela vilket pass du gärna vill ställa dig i kö till!

 

Löpskor i höstlöv
Puff text

Höstträning 2024

Dags att boka in sig på höstträning med Ålands Motionsförening!

I höst erbjuder  ÅMF träning både i bassäng och på gym/ i träningssal, totalt 32 pass uppdelade  på 22 pass i Mariebads bassänger, 2 pass i bassängen i Godby samt 8 pass i Idrottsgårdens lokaler!

Höstterminen på Idrottsgården inleds v. 35 (måndag 26.8) och pågår till och med v.50 (torsdag 12.12).  Alla pass på Idrottsgården har paus v.44 (28-31.10).
Höstterminen i de varma terapibassängerna både på Mariebad och i Godby inleds v. 36 (måndag 2.9) och pågår till och med v.50 (fredag 13.12). Fredagspassen har paus 6.12 och pågår t.o.m. fredag 20.12 (v.51. Trippelaqua-terminen i motionsbassängen på Mariebad pågår från v. 40 (tisdag 1.10) - v. 51 (torsdag 19.12).

Flera av passen är redan fullbokade, men det finns ännu bokningsbara platser både för träning på land och i bassäng! T.ex. i bassängen i Godby på måndagar kl.20-21 och i Mariebad på torsdagar kl. 19-20 finns det gott om plats, likaså i gymmet på tisdagar kl.11-12.15. Även på flera andra pass finns det enstaka platser kvar!
Ändringar kan ske efterhand om tex någon som redan har en plats väljer att bli borta.

Boka plats till höstens träning!

Anmälningen till höstens träningspass öppnar tisdag 25.6.. Anmälning görs via följande länk: https://raceid.com/sv/races/12684/about

Först till kvarn gäller - om du kan boka in dig och får ett bekräftelsemail så har du en plats till den grupp du valt. 
I början av augusti skickar vi ut ett informationsmail om höstens träning till alla anmälda. Även faktura skickas hem före kursstart.

Alla pass samt även höstens schema som PDF hittas under Gruppträning. Länk finns här: https://www.motion.ax/grupptraning

Terminsavgiften för 15x i bassängen är 120€ för medlemmar, 150€ för icke-medlemmar. För landträningen betalar medlemmar 97,50€ för träning i gymmet och 90€ i träningssalen. Icke-medlemmar betalar 127,50 €/ 120€

 

Ställ dig i kö!

Om passet du gärna skulle gå på är fullbokat kan du ställa dig i kö genom att skicka ett meddelande till amf@motion.ax och berätta vilket pass du vill ställa dig i kö till!