preamble-wrapper

Gruppträning

Ålands Motionsförening arrangerar motionsverksamhet, i dagsläget främst för vuxna och seniorer. Vi erbjuder gruppträning både i bassäng samt  i gymmet och träningssal. I samarbete med DUV ordnar vi även gruppträning för deras medlemmar.
All landträning ordnas i dagsläget i Mariehamn, medan träning i vatten erbjuds både i Mariehamn och Godby. De olika gruppträningarna är uppbyggda att passa för de allra flesta. Deltagande sker enligt egna villkor och efter egen förmåga.

Styrketräning i grupp för tjejer i högstadieålder samt Motion på recept (MoR) har tidigare erbjudits via ÅMF men just nu har ÅMF inga grupper för dessa målgrupper.

Välkommen på gruppträning med oss!

Här under finns vårens och sommarens schema som PDF. De olika passen finns även listade under respektive träningsform.

Träningssko i gräs
Puff text

Sommarträning 2024

Dags att boka in sig på sommarträning med Ålands Motionsförening!

Under veckorna 19-24 (6.5-13.6, torsdagpass redan från v.18, 2.5) erbjuder vi träning både i bassäng och på gym/ i träningssal. Totalt 11 pass i Mariebads bassänger och 3 pass i Idrottsgårdens lokaler!
Några av passen är redan fullbokade medan det på andra finns gott om plats, bl.a till  gymträning på måndag kl.9.00-10.15 och i bassängen på tisdag kl.17.30 (trippelaqua) samt på onsdag kl.17.00 behöver vi flera deltagare.

Alla pass samt även sommarens schema som PDF hittas under Gruppträning. Länk finns här: https://www.motion.ax/grupptraning

Sommarträning på gymmet kostar 39€ för medlemmar, och 51€ för icke-medlemmar. I bassängen kostar det 48€ för medlemmar och 60€ för icke-medlemmar.

Vill du träna med oss i sommar? 

Anmälningen till sommarträningen är nu öppnad och hålls öppen till fredag 26.4. 
Du hittar länken till här: https://raceid.com/sv/races/12464/information 

Först till kvarn som gäller - om du kan boka in dig och får ett bekräftelsemail så har du en plats i den grupp du valt. Faktura skickas hem före kursstart.

 
Kvinna gör armpress på pilatesboll
Puff text

Ta igen -pass, sommaren 2024

Den här informationen gäller endast personer som har en plats på någon av ÅMFs gruppträningspass under sommaren 2024

I sommar är nästan alla våra träningsgrupper fyllda och därmed är möjligheten att ta igen uteblivna pass begränsade. Vi kan inte ta emot för många extra deltagare på de redan fyllda passen utan att det påverkar träningen. Målet är att man deltar i träning på den dag och den tid som man är bokad till men ibland uppstår situationer då man inte kan vara med, och därmed erbjuder vi följande möjligheter att ta igen pass som du har varit borta från.

Idrottsgården:

 • Du kan komma obokad till följande pass:
  - seniorpower, måndag kl.9.00-10.15
   
 • Vi lägger in flera ta igen- platser om deltagare meddelar i god tid att de blir borta från sitt pass *)
   
 • Mariebad:

 • Du kan komma obokad till följande pass:
  - trippelaqua, tis kl.17.30-18.30
   
 • Du kan boka in dig på en ströplats till åtminstone följande pass *):
  - vattengympa (Mariebad), tis kl. 11.30-12.30 och 12.30-13.30

De lediga platser släpps veckovis och kan bokas från fredag kl.13.00 veckan innan. T.ex. platserna för v. 20 (måndag 13.5-torsdag 16.5) släpps på fredag 10.5 kl.13.00
Du bokar plats till ta igen-passen via följande länk: https://raceid.com/sv/races/10972/about
 

*) Kommer du att vara borta?

Om du vet att du kommer att vara borta flera gånger från din ordinarie träningstid kan du meddela det till oss via amf@motion.ax så kan din plats bli ett ledigt ta igen- pass för någon annan!

 

Tack för att du samarbetar med oss för en smidig träningssommar!

 

Info om Sommarens TA IGEN-pass som PDF